AMANIDA DE FESOLS DE SANTA PAU AMB CEBA DE FIGUERES I TÀPERES

15.11.2021

INGREDIENTS

  • 600 g de mongetes cuites de Santa Pau o qualsevol altre varietat

    2 tomàquets d'amanir

    4 cebes de Figueres

    2 dl d'oli d'oliva verge extra

    50 ml de vinagre de vi blanc agredolç

    sal

    50 g de tàperes

    100 g d'olives macerades

    25 g de porradell picall

PREPARACIÓ

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullint, refredeu-los, peleu-los i talleu-los a talls regulars.
  2. Peleu les cebes i aixafeu-les amb un cop de puny. Trenqueu-les amb els dits.
  3. En un bol, barregeu les mongetes cuites ben escorregudes, les tàperes, les olives i el porradell. Barregeu-ho bé i poseu en els plats. Al damunt, poseu-hi el tomàquet i la ceba i amaniu amb un xic de sal, un raig d'oli d'oliva verge extra  i unes gotes de vinagre agredolç.

Recepta enviada per Enzo

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar
Utilizamos cookies para permitir un correcto funcionamiento y seguro en nuestra página web, y para ofrecer la mejor experiencia posible al usuario.

Configuración avanzada

Puedes personalizar tus preferencias de cookies aquí. Habilita o deshabilita las siguientes categorías y guarda tu selección.