AMANIDA DE FESOLS DE SANTA PAU AMB CEBA DE FIGUERES I TÀPERES

15.11.2021

INGREDIENTS

  • 600 g de mongetes cuites de Santa Pau o qualsevol altre varietat

    2 tomàquets d'amanir

    4 cebes de Figueres

    2 dl d'oli d'oliva verge extra

    50 ml de vinagre de vi blanc agredolç

    sal

    50 g de tàperes

    100 g d'olives macerades

    25 g de porradell picall

PREPARACIÓ

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullint, refredeu-los, peleu-los i talleu-los a talls regulars.
  2. Peleu les cebes i aixafeu-les amb un cop de puny. Trenqueu-les amb els dits.
  3. En un bol, barregeu les mongetes cuites ben escorregudes, les tàperes, les olives i el porradell. Barregeu-ho bé i poseu en els plats. Al damunt, poseu-hi el tomàquet i la ceba i amaniu amb un xic de sal, un raig d'oli d'oliva verge extra  i unes gotes de vinagre agredolç.

Recepta enviada per Enzo

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar