COCA D'ESPINACS I PINYONS

15.11.2021

INGREDIENTS:

400 g de farina

150 g d'aigua

20 g de llevat premsat

1 ceba trinxada

2 tomàquets madurs

1 manat d'espinacs frescos

un grapat de pinyons

un grapat de panses

oli d'oliva

sal

En cas de no fer la massa la podeu comprar o encarregar al vostre forner de confiança

ELABORACIÓ:

1- Preparem tots els ingredients

2-Afeguim la farina en un bol i després afegim la sal i ho barregem tot

3- A continuació tirem el llevat esmicolat i l'aigua

4-Hi ho barregem tot i comencem a treballar la massa

5- Treballem la massa fins que sigui consistent i ho deixem reposar fins que el volum sigui el doble del seu volum, mentrestant esperem comencem a preparar el sofregit 

6-Posem la seva a daurar amb un raig d'oli d'oliva i afegim el tomàquet ratllat natural i afegim un puntet de sal 

7-Heu de notar que s'ha consumit tota l'aigua del tomàquet i el conjunt comença a caramel·litzar, reservem el sofregit

8- Els espinacs que els teníem en remull, els escorem bé

9- Estirem la massa bé fins deixar-la ben prima i afegim el sofregit

10-Col·loquem els espinacs i afegim els pinyons i les panses 

11- Finalment afegim sal i un raig d'oli 

12- Posem al forn entre 12m i 15m entre 180º-190º

  I llest per menjar!!!


Recepta enviada per Dani

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar