CREMA DE CARBASSA

15.11.2021

INGREDIENTS

  • 1 Carbassa
  • 2 patates
  • 1 ceba
  • 2 formatgets/ Formatge Philadelphia
  • Sal

ELABORACIÓ

  1. Primer tallem la carbassa i la patata a daus, que costarà menys de bullir.
  2. Abans de bullir, posem una cassola amb oli d'oliva a poc foc.
  3. Hi afegim la ceba.
  4. Quan veiem que està una mica rossa, afegim la patata.
  5. I seguidament la carbassa.
  6. Salpebrem.
  7. Deixem uns minuts que es dauri, remenant perquè no s'enganxi.
  8. Afegim aigua calenta.
  9. Deixem que bulli uns 10 minuts, fins que veiem que la patata i la carbassa estan toves.
  10. Abans de començar a triturar, traiem una mica d'aigua i la reservem i, d'aquesta manera obtindrem l'espessor desitjada, si queda massa espès, afegirem un altre vegada caldo fins que agafi la textura desitjada.
  11. Afegim nata líquida perquè ens quedi més cremosa la crema.
  12. I acabem de triturar.

PROPIETATS

La crema de carabassa, a part d'estar riquíssima, reforça les nostres defenses, té propietats antioxidants, cuida del sistema cardiovascular i és bona per a l'aparell digestiu, l'aparell urinari, els ronyons i la vista 

Recepta enviada per la iaia Mari Carmen

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar