INGREDIENTS
- 1 Carbassa
- 2 patates
- 1 ceba
- 2 formatgets/ Formatge Philadelphia
- Sal
ELABORACIÓ
- Primer tallem la carbassa i la patata a daus, que costarà menys de bullir.
- Abans de bullir, posem una cassola amb oli d'oliva a poc foc.
- Hi afegim la ceba.
- Quan veiem que està una mica rossa, afegim la patata.
- I seguidament la carbassa.
- Salpebrem.
- Deixem uns minuts que es dauri, remenant perquè no s'enganxi.
- Afegim aigua calenta.
- Deixem que bulli uns 10 minuts, fins que veiem que la patata i la carbassa estan toves.
- Abans de començar a triturar, traiem una mica d'aigua i la reservem i, d'aquesta manera obtindrem l'espessor desitjada, si queda massa espès, afegirem un altre vegada caldo fins que agafi la textura desitjada.
- Afegim nata líquida perquè ens quedi més cremosa la crema.
- I acabem de triturar.
PROPIETATS
La crema de carabassa, a part d'estar riquíssima, reforça les nostres defenses, té propietats antioxidants, cuida del sistema cardiovascular i és bona per a l'aparell digestiu, l'aparell urinari, els ronyons i la vista