PAELLA DE VERDURES
INGREDIENTS
Per a 6 persones
- 1kg d'arròs
- 12 Carxofes
- 2 Tomàquets o Tomàquet Sofregit
- 1 Pebrot Italià
Opcionals al gust coliflor, bròcoli, carbassó etc..
Preparació
Posem oli en una cassola i afegim el tomàquet ratllat o el sofregit i els pebrots verds tallats en trossets que serà la base del nostre fondo o del caldo de verdures.
Anem preparant les verdures i les hortalisses que anem a utilitzar. Netegem i tallen en quart les carxofes, piquem les diferents verdures que utilitzem i les incorporem a la paella. Sofregim en oli d'oliva totes les verdures per no deixar-les en cru i un cop estiguin fetes, les afegim a l'aigua per fer el caldo de verdures.
Després de 15-20 de cocció partim aigua i tindrem les verdures i hortalisses tendres i el caldo amb sabor. Afegim l'arròs i el cuinem entre 15 i 20m i un cop acabat el deixem reposar 5m i llest per menjar

Recepta Enviada Per Meritxell