TRINXAT

22.04.2021

INGREDIENTS 

-Col 

-Patata

-Cansalada

-Botifarra Negra

RECEPTA

Trinxat és un plat de la Cerdanya, fet a base de bullir patata i col i després triturar-les i barrejar-les. S'hi afegeix cansalada i algun tipus de llard (greix) per tal de fregir la mixta. Ocasionalment s'hi afegeix all fregit. Per últim es fregeix tot en una paella al fogó fins que queda cuit i amb forma de truita de patata.

Té l'aspecte d'una truita petita, esqueixada amb trossos de col que li proporciona un toc de verd fosc. Se'n sol menjar durant l'hivern, sent un menjar calorífic. Sovint va acompanyat amb cansalada.

Aquest plat es del que parlem cuina d'aprofitament en la qual s'aprofita els productes que posem al plat típic de nadal com la carndolla


Recepta enviada per Rosa

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar